Beşiktaş camiası artık hazır, taraftarlar sabırsızlanıyor!

Beşiktaş camiası artık hazır, taraftarlar sabırsızlanıyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, son 5 senenin 27. haftalarına bakıldığında şampiyonluğa hiç bu kadar yaklaşmamıştı.Camiıa ve taraftar artık şampiyonluk istiyor.

Beşiktaş sezonun bugün gelinen dönemine 4 yıl aradan sonra güçlü bir şampiyonluk umuduyla giriyor... Siyah-beyazlılar geçtiğimiz 4 yılda 27. haftalar geride kaldığında ciddi anlamda yarışın gerisinde kalmıştı. Ancak durum bu sezon çok farklı.2010-11'de 28. haftaya girilirken Beşiktaş, lider Trabzon'un 24 puan gerisindeydi. Kartal, 2011-12'de ise bitime 7 maç kala zirvedeki G.Saray'ın 11 puan arkasında kalmıştı. 2012-13'te Aslan'dan 7, 2013-14'te de F.Bahçe'den 13 puan fark yiyen siyah-beyazlılar, bu kez zirvenin sadece 1 puan gerisinde.


Bir önceki hafta Başakşehir'le berabere kalan Beşiktaş, G.Saray'ın 3, F.Bahçe'nin de 1 puan gerisine düşüp 3.'lüğe gerilemişti. Camia, bu kayıp sonrası Kartal'ın yarıştan yine kopmaya başlayacağını düşünüyordu ki siyah-beyazlılar, 27. haftada Kasımpaşa'yı 5-1 yendiler ve bu kez durumun geçen sezonlardaki gibi olmaması için gerekli çabanın gösterileceğinin mesajını verdiler. Beşiktaş'ın nbsp;geride kalan 4 sezonda ligin son 7 haftasına girilirken ulaştığı en yüksek galibiyet sayısı 14 olmuştu. Siyah-beyazlılar bu sene ise şimdiden 18 galibiyet elde etmiş durumda. Ulaşılan averaj da bu sezonki 22 sayısı da geride kalan 4 sezonun önünde.
Kaynak: nbsp;Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...