Türk hakem ölümle tehdit ediliyor

Türk hakem ölümle tehdit ediliyor

SPOR Haberleri

Dimitris Giannakopoulos, elindeki mumu Türk hakem Recep Ankaralı'ya fırlattı ve ölüm tehditlerinde bulunarak ailesine yönelik ağır küfürler kullandı.

nbsp;THY Euroleague'de Panathinaikos ile CSKA Moskova arasında oynanan ve Yunan temsilcisinin 86-85'lik skor ile galip geldiği müsabakanın ardından şoke eden bir olay yaşandı.Euroleague yönetiminden aldığı ceza sebebiyle kağıt üzerinde Panathinaikos Başkanlığı'nı bırakan, ancak ailesiyle birlikte Yunan kulübünü yönetmeye devam eden Dimitris Giannakopoulos, maçın ardından hakem odasını bastı.


Mafya ile bağlantısı olduğu iddia edilen Dimitris Giannakopoulos, karşılaşmanın hakemleri Recep Ankaralı, Sreten Radovic ve Damir Javor'a küfür etti. Siniri geçmeyen Dimitris Giannakopoulos, daha sora elindeki mumu Türk hakem Recep Ankaralı'ya fırlattı ve ölüm tehditlerinde bulunarak ailesine yönelik ağır küfürler kullandı.Yaşanan olayın detaylı bir şekilde anlatıldığı raporda ayrıca, taraftarların da oldukça agresif bir tutum sergilediği ve hatta soyunma odası tünelinde kendilerine saldırmaya teşebbüs edildiğinin altı çizildi. İlk sırada oturan bir taraftarın agresif tavırları sebebiyle yerinden kaldırıldığı ve müsabaka esnasında sahaya çakmak, pet şişe ve çatapat gibi yabancı maddelerin de fırlatıldığı kaydedildi.


Müsabakaya ilişkin hazırlanan hakem raporunda söz konusu saldırı ile ilgili olarak yer alan satırlar şu şekilde;


"Soyunma odasına girmemizin bir dakika sonrasında, Dimitris Giannakopoulos kapıyı zorla açtı ve beraberinde bir kişi ile birlikte içeriye girdi. Akabinde elindeki mumu Recep Ankaralı 'ya fırlattı ancak sandalyeye isabet etti. Kendisi oldukça agresifti, ben ve beraberindeki bir kişi kendisini tuttuk. 'Seni öldüreceğim, bu gece Yunanistan'dan sağ çıkamayacaksın. Seni ve aileni öldüreceğime ant içiyorum' diye bağırdı ve bu sözleri defalarca tekrarladı. Daha sonra ise 'Anneni, eşini ve çocuklarını senin önünde s...' diye bağırdı ve odadan çıktı. Bu hadise iki dakika sürdü ve bu esnada orada herhangi bir güvenlik görevlisi ya da polis bulunmuyordu"
Türk hakem ölümle tehdit ediliyor


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...