'HDP Ermenilerden önce Kürtlerden özür dilesin'

'HDP Ermenilerden önce Kürtlerden özür dilesin'

Politika Haberleri

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Metiner, HDP'nin seçim bildirisini değerlendirdi.

A Haber'de Salih Nayman'ın moderatörlüğündeki Memleket Meselesi programına katılan Mehmet Metiner, HDP insan haklarından bahsetmeden önce Kürt halkından özür dilesin dedi. Parti seçim bildirisine Ermenistan'dan özür dilemeyi içerik olarak ele alan HDP'nin samimiyetsizliğinin açık olduğunun altını çizdi.
nbsp;
HDP KENDİ HALKINA ZULM EDEN BİR ÖRGÜT
Kendi halkına zulüm eden bir örgütle karşı karşıyayız. Kendisi gibi düşünen Kürtlere siyaset yapma hakkını fazla gören, sandık başına giderek özgürce oy kullanma hakkını bile kendisinden esirgeyen, ceberut bir örgüt parti gerçekliği ile karşı karşıyayız. Selahattin Demirtaş bunun özrünü dilesin. PKK'nın onlarca Kürt kanı döktüğünü söyleyerek özür dilesin. Desin ki 'Çekin silahlarınızı, ben Türkiye partisiyim. Ben demokrasi diyorum, özgürlük diyorum. Mersin'de, İstanbul'da serbest çalışıyorum. Kimse bana yasak koymuyor. Siz de çekin silahlarınızı, Kürt halkını tehdit etmeyin, Kürt halkı özgürdür, hangi partiye oy veriyorsa versin.'
nbsp;
HDP ERMENİLERDEN ÖNCE KÜRTLERDEN ÖZÜR DİLESİN
AK Parti de propaganda yapsın, başka partiler de propaganda yapsın, ama hayır silah zoru ile 'HDP'nin dışındaki partilere oy verirseniz sizi öldürürüz' diyen bir faşizm ile karşı karşıyayız. HDP Ermenistan'dan özür dileyecekse önce kendi halkından özür dilesin. Kan kusturuyorlar bu halka. nbsp;
nbsp;
CEM KÜÇÜK: PARALEL MEDYA HDP'Yİ PARLATMA PEŞİNDE
Seçime sayılı günler kala koalisyon planlarının da nbsp; masaya yatırıldığı programda, nbsp; gazeteci Cem Küçük, Doğan Medya Grubu ve paralel medyanın HDP'yi parlatarak bir koalisyon peşinde olduğunu söyledi. Birbirleri ile geçinmeleri mümkün olmayan grupları seçim öncesi ittifak haline girdiklerini belirten Küçük, ilerleyen günlerde HDP'nin ve Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın paralel medyada ve Aydın Doğan grubunun medya organlarında daha da fazla parlatılmaya başlandığını göreceğiz dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...