Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan kutlaması

/ Kaynak: AA
Hastanede tedavi gören çocuklar için 23 Nisan kutlaması

YAŞAM Haberleri  / AA

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Kliniği'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan dolayısıyla kutlama düzenlendi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Emel-Mehmet Tarman Çocuk Hastalıkları Kliniği'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama düzenlendi. Etkinlik nedeniyle balonlarla süslenen klinikte bir araya gelen çocuklar, oyunlar oynadı ve aktivitelere katıldı. Hastane Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, yaptığı açıklamada, etkinliği, tedavi gören çocukların da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşaması için düzenlediklerini belirtti. Kayseri ve civarından hastaları bulunduğunu, günde ortalama 800 çocuğa hizmet verdiklerini aktaran Özcan ''Bu anlamlı günde tedavi gören çocuklarımıza 23 Nisan coşkusunu yaşatmak adına böyle bir etkinlik düzenledik" dedi. Etkinlikte çocukların ebru çalışması yaptığını, sevdikleri çizgi film karakterlerinin maketiyle vakit geçirdiğini anlatan Özcan, servis dışına çıkamayanları odalarında ziyaret ederek bayramlarını kutladıklarını ifade etti. Özcan, "Erciyes Sanat Derneği'nin de katkısıyla güzel bir organizasyon oldu. Klinikteki etkinliklerde dernek üyesi arkadaşlarımız çocuklarımızla bire bir ilgileniyor. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza yönelik ülkemizde önemli gelişmeler oldu. Anne ve çocuk ölümlerinin azaltılmasıyla Dünya Sağlık Örgütü'nün örnek gösterdiği ülkelerden birisi olduk. Standartlarımız her geçen gün artıyor. Bu etkinlik de bunun göstergelerinden biri. Umarım çocuklarımızı mutlu edebilmişizdir" diye konuştu. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...