AK Partili ilçe başkanının kuzeni kaçırıldı

/ Kaynak: İHA
AK Partili ilçe başkanının kuzeni kaçırıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın'ın kuzeni, silahlı bir grup tarafından kaçırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Bismil merkezde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 04.00'te, plakası öğrenilemeyen bir minibüs, AK Parti Bismil ilçe binası karşında durdu. Saat 08.30'da evinden çıkan 60 yaşındaki Yemlihan Aydın'ı takip eden silahlı bir grup, etkisiz hale getirerek kaçırdı.


Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, seçim öncesi bu durumun, siyasi olsun veya olmasın yapılanın doğru olmadığını söyledi. Akaydın, "Diyarbakır'ın Bismil ilçesi kırsal bir alan değildir. Gündüz nüfusu 100 bin olan bir ilçede sabah saat 08.00'da profesyonelce silahlı kişiler tarafından kuzenim kaçırıldı. Bu seçim arifesinde yapılması herkesi korkutuyor. Kim veya kimler tarafından yapıldığı bilinmiyor. Henüz hiç kimse aramadı bilgi vermedi. Olayla ilgili olarak polis ve jandarma çalışmaları yürütüyor" dedi.


Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...