Moussa Sow: 'Hata şanşımız kalmadı'

Moussa Sow: 'Hata şanşımız kalmadı'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, ligde önlerinde sadece 7 maç kaldığını ve hata yapma şanslarının kalmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligde önlerinde sadece 7 maç kaldığının altını çizen Sow, fikstür avantajına sahip olmadıklarını ve hata yapma şanslarının kalmadığını söyledi.
nbsp;
Takım olarak şampiyonluk hedefine odaklandıklarını belirten Sow, "Hepimiz hedefimizin ne olduğunu biliyoruz ve buna ulaşmak istiyoruz. Ligde önümüzde 7 maç kaldı. Artık hata şansımızın kalmadığını düşünüyorum. Arkamızdaki takımlar hata yapmamızı bekliyor. Aynı şekilde devam etmeliyiz. nbsp; Önümüzdeki her maçı zor görüyorum. Fikstür konusunda bir avantajımız yok" şeklinde konuştu.

Sadece Fenerbahçe'ye odaklandığının altını çizen Sow, "Sezon sonunda değerlendirmelerimizi yapar ve ne yapacağımıza karar veririz. Şu an sadece Fenerbahçe'ye konsantre oldum. Saldırı olayı hepimizi etkiledi. Ama artık önümüze bakmak zorundayız. Saldırı olayından sonra ayağa kalkmayı çok iyi şekilde başardık. Biz bu ülkeye futbol oynamaya geldik. İnsanlara keyif vermeye geldik" dedi.

Beşiktaş'ta forma giyen vatandaşı ve yakın arkadaşı Demba Ba'nın çok başarılı bir sezon geçirdiğini ifade eden Sow, "Demba Ba, Türkiye'de büyük bir başarıya ulaştı. Umarım böyle devam eder" şeklinde konuştu.

Tartışma konusu olan hakem hatalarını da değerlendiren Sow, "Hakemlerin görevi sahada maçı yönetmek, hakemler de hata yapabilir. Hakemler saha içinde hata yapabilir, hem bizim için hem de başka takımlar için" dedi.

Bu sezon sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getiren yıldız futbolcu, "Bu sezon gol atmakta sıkıntı çektiğimiz nbsp; dönemler oldu. Kendimizi geliştirmek için gerçekten çok çalışıyoruz. Bu sezon gösterdiğim performanstan genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...