Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turkcell'den 5G açıklaması

/ Kaynak: İHA
Turkcell'den 5G açıklaması

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Turkcell'den 5G ile ilgili, "Yeni nesil mobil iletişim teknolojilerini Türkiye ile tanıştırma konusundaki liderliğimizi 5G'de de sürdüreceğiz" denildi

Turkcell'den 5G ile ilgili açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamaya göre, en büyük hedeflerinin Türkiye'nin her köşesinde en hızlı ve en kolay şekilde iletişim sağlamak ve böylece bilgiye erişimde fırsat eşitliğine katkıda bulunmak olduğu vurgulandı. Açıklamada, Turkcell'in bugüne kadar yapılan yatırımlarla sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en güçlü 3G altyapısını kurdularını belirtilirken, 3G hızını 3 kat artırarak bugün dünyada sunulan en yüksek 3G hızı olan 63,3 Mbps'i sunabilen ilk ve tek operatör olduğu belirtildi. Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:
"4G için yaptığımız testlerle bu teknoloji ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlarken, 5G hazırlıkları kapsamında da yönetim kurulunda yer aldığımız NGMN (NextGeneration Mobile Networks) çatısı altında Türkiye'yi temsil eden tek operatör olarak gelişmeleri yakından takip ediyor, bu konuda dünya standartlarının oluşmasına yön veriyoruz. Bu alandaki öncülüğümüzü ve yeni nesil mobil iletişim teknolojilerini Türkiye ile tanıştırma konusundaki liderliğimizi 5G'de de sürdüreceğiz".

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...