Şansal Büyüka, Ahmet Çakar'ı mahkemeye veriyor

Şansal Büyüka, Ahmet Çakar'ı mahkemeye veriyor

SPOR Haberleri

Şansal Büyüka, Fenerbahçe-Bursaspor maçı sonrası kendisi hakkında suçlamalarda bulunan Ahmet Çakar hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Lig TV'deki Maraton programının yapımcısı Şansal Büyüka, Beyaz TV'de geçtiğimiz pazar akşamı yayınlanan Beyaz Futbol programında kendisi hakkında çarpıcı iddialarda bulunan Ahmet Çakar hakkında hem ceza hem de tazminat davası açması için avukat Rezan Epözdemir'e vekalet verdi.

ÇAKAR'I RTÜK'E DE ŞİKAYET EDECEK
Münevver Karabulut davası gibi bugüne kadar birçok önemli davada adından sıkça bahsettiren aynı zamanda Fatih Terim'in de avukatı olan Epözdemir, yarın sabah İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunacak.

Çakar hakkında hem ceza hem de tazminat davası açmak için hazırlıklarına başlayan Şansal Büyüka'nın ayrıca RTÜK'e de şikayet dilekçesi vereceği belirtildi.

Şansal Büyüka'nın kendisini mahkemeye vereceğini öğrenen Ahmet Çakar'ın tepkisi çok sert oldu. Çakar, Twitter hesabından Büyüka aleyhine çok sert ifadelerin yer aldığı tweetler attı.

İŞTE O TWEETLER:

Şansal büyüka 20 yıldır futbolun baronu gibi davranıp herseyi tekeline almış ve istediği gibi hareket etmiştir
Şansal Büyüka, Ahmet Çakar'ı mahkemeye veriyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...