Galatasaray'ın reisi Sabri Sarıoğlu 4. yıldıza mecbur

Galatasaray'ın reisi Sabri Sarıoğlu 4. yıldıza mecbur

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu, takımda kalmak isteyen tecrübeli isme, "İpi göğüsleyelim seni buradan kimse gönderemez" dedi

Trabzonspor karşısında şok bir yenilgi alan ve şampiyonluk yolunda ummadığı 3 puan kaybeden Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncularıyla bire bir görüşmeler yapıyor. Sarı-kırmızılıların hocası öncelikle Sabri Sarıoğlu ile özel bir toplantı gerçekleştirdi. Sezon sonu sözleşmesinin bitecek olmasından dolayı huzursuz olduğunu söyleyen ve iki yıllık daha sözleşme imzalamak isteyen Sabri Sarıoğlu, "Galatasaray'da devam etmek istiyorum hocam" dedi. Hamza Hoca'nın eski kaptana "Sen bu takımın en tecrübeli isimlerindensin. Ancak şampiyon olursak sözleşmeni uzatabilirsin. Şampiyon olursak seni buradan kimse gönderemez" dediği öğrenildi. Son haftalardaki futbolu hayli eleştirilen tecrübeli futbolcu ise "Tamamen kendimi takımın başarısına adayacağım. Şampiyon olup, taraftarımıza da borcumuzu ödeyeceğiz" diyerek Hamza Hamzaoğlu'na söz verdi. Böylece Sabri Sarıoğlu takımdaki geleceğinin 4. yıldızın kazanılmasına bağlı oldu gerçeğiyle yüzleşti.
İmza problemi yok
Galatasaray, eski Başkan Ünal Aysal döneminde 2 oyuncu dışında bütün oyuncularıyla sözleşme uzatmıştı. Sabri Sarıoğlu ve Aydın Yılmaz dışında iç transferde imza problemi yok. Ancak teknik ekibin, yönetime verdiği raporda futbolcularla uzun süreli kontrat yapılmamasını önerdiği öğrenildi. Hamzaoğlu Akhisar Belediyespor'da çalıştığı dönemde uygulanan başarıya endeksli sözleşme modelinin uygulanmasını istedi.
TAHSİN SEZER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...