Sneijder yoksa kayıp çok

Sneijder yoksa kayıp çok

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar cezası sebebiyle Gaziantep karşılaşmasında oynayamayacak olan yıldızın yokluğunda 7 maçın 5'ini kazanamadı

Şampiyonluk yarışında Trabzonspor mağlubiyeti ile yara alan Galatasaray'da Wesley Sneijder sıkıntısı yaşanıyor. Cezası nedeniyle Gaziantepspor maçında oynayamayacak olan Hollandalı teknik heyeti düşündürüyor. Son iki sezona bakıldığında Cimbom, yıldız ismin oynamadığı 7 maçın 5'ini kazanamadı. Bu sezon Ankara'da yapılan Gençlerbirliği maçında Hollandalı yıldız forma giymemişti. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 1-1'lik sonuç ile ayrılmıştı. Galatasaray geçtiğimiz sezon ise Fenerbahçe, Antalyaspor, Kasımpaşa ve Sivasspor maçlarına Sneijder'den yoksun çıkmış ve 3 puana uzanamamıştı. Sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncunun forma giymediği Sivasspor ve Elazığspor maçlarında galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...