Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Facebook cep telefonu aramalarına da el attı

Facebook cep telefonu aramalarına da el attı

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook, gelen aramaların kime ait olduğunu arayan numara rehberde kayıtlı olmasa bile akıllı telefon kullanıcılarına gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde bünyesinde bulunan WhatsApp üzerinden ücretsiz aramalar yapılmasına imkan veren özelliğini uygulamaya sunan Facebook, akıllı telefon kullanıcıları için yeni uygulamalar geliştirmeye devam ediyor.
Şu an için sadece Android işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarda kullanılabilen 'Hello' isimli bir uygulama geliştiren Facebook, gelen aramaların kime ait olduğunu rehberinizde kayıtlı olmasa bile saptıyor ve kullanıcıya bildiriyor. Yeni uygulama bu işlemi Facebook platformunu kullanarak gerçekleştiriyor. Uygulamayı kullanmak için Facebook hesabınızla giriş yapmanız yetiyor. nbsp;
Google Play'de yayınlanan uygulama henüz ülkemizde kullanıma sunulmadı. Sosyal medya devi yeni uygulamayı ABD, Brezilya ve Nijerya'da test amacıyla kullanıma sundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...