HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

THY uçağı kuş sürüsüne çarptı

/ Kaynak: DHA
THY uçağı kuş sürüsüne çarptı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

THY İstanbul-Sttugart seferini yapan uçak havalandıktan bir süre sonra kuş sürüsüne çarpınca Atatürk Havalimanı'na geri döndü

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Stuttgart seferini yapan yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra kuş sürüsü içine girince, Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı. nbsp;


THY'nin TK-1709 sefer sayılı "Silivri" adlı A-319 tipi yolcu uçağı, saat 19.55'te İstanbul'dan Stuttgart'a hareket etmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan havalandı.

GERİ DÖNDÜ

İçinde 108 yolcusu bulunan uçak, kalkışından bir süre sonra kuş sürüsünün içine girdi. Uçağın sağ motoruna kuş girmesi üzerine, kaptan pilot kuleye bilgi vererek geri döneceğini iletti. TC-JUA tescilli uçak, saat 20.19'da Atatürk Havalimanı'na sorunsuz şekilde indi.

YOLCULAR BAŞKA BİR UÇAKLA STUTTGART'A GİTTİ

THY'nin teknik hangarına çekilen uçakta yapılan incelemede, uçağın sağ motorundaki panellerde büyük hasar oluştuğu tespit edildi. Stuttgart uçağının 108 yolcusu ise saat 22.15'te Airbus-319 tipi başka bir uçakla Stuttgart'a gönderildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...