Real Madrid'e mağlup olan temsilcimiz THY Avrupa Ligi'ne veda etti

Real Madrid'e mağlup olan temsilcimiz THY Avrupa Ligi'ne veda etti

SPOR Haberleri

Lacivert-beyazlılar iyi başladığı maçın sonunu getiremedi. Son çeyrekte 25 sayı bulan Real final-four biletini kaptı

THY Avrupa Ligi çeyrek final 4. maçında evinde Real Madrid'e 76-63 mağlup olan Anadolu Efes elenmenin üzüntüsünü yaşadı. Anadolu Efes maça 5-0'lık seriyle hızlı girdi. İlk sayısını Llull'la bulan Real'e, Draper ve Saric'le karşılık veren Efes (9-2), Lasme'nin de katkısıyla skoru 12-7'ye taşıdı. Fakat ilk çeyrekte çok etkili olan Lllul'a Rodriguez de katkı verince İspanyol ekibi farkı eritti: 14-13. Lacivert-beyazlılar yine de ilk çeyreği 21-18 önde bitirdi. İkinci periyotta Krstic ve Saric'le oyunu domine eden temsilcimize Carroll ve Maciulis'in sayılarıyla direnen Real Madrid farkın açılmasına izin vermedi. Lasme'nin de sorumluluk almasıyla skor üstünlüğünü koruyan Efes soyunma odasına 39-33'lük üstünlükle gitmeyi bildi. nbsp;
Fener'in rakibi R. Madrid
Real 3. çeyreğe 9-0'lık seriyle girdi. Farkı bir ara 7'ye kadar çıkaran İspanyol ekibine direnen Efes son çeyreğe 51-49 geride başladı. Bu periyoda da hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla giren Real önünde farkın açılmasına izin vermeyen Efes, Fernandez'e bir türlü çare üretemedi. Bu oyuncunun üçlükleriyle oyundan düşen lacivert-beyazlılar mücadeleyi 76-63 kaybederek Avrupa'ya veda etti. Bu sonucun ardından Real Madrid, organizasyonu yapacağı Final-Four'da yerini alırken temsilcimiz Fenerbahçe Ülker'in rakibi oldu.

Real Madrid'e mağlup olan temsilcimiz THY Avrupa Ligi'ne veda etti

RENKLER ÜSTÜ DESTEK YETMEDİ nbsp;Taraftarlar salonu tamamen doldururken, mücadeleyi 12 bine yakın seyirci izledi. Mücadelede Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor forması giymiş izleyicilerin de Anadolu Efes'e kritik maçta destek vermesi dikkat çekti. Maçı Beşiktaşlı futbolcular Ersan Adem Gülüm ve Oğuzhan Özyakup da takip etti. (Fotoğraflar: Ali YEDEK)





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...