Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muslera ilginç konuştu: Cips için oynamıyoruz!

Muslera ilginç konuştu: Cips için oynamıyoruz!

SPOR Haberleri

"Trabzonspor zaman geçirmek istiyordu. Saniyeler bile önemli. 4. yıldız için mücadele ediyoruz, patates cipsi için değil"

Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasının son dakikalarında yaşanan olaylarda kaleci Fernando Muslera kalesini terk ederek bordo-mavili oyuncularla kapışmıştı. Uruguaylı file bekçisi, karşılaşmada yaşanan gergin anları FourFourTwo'nun mayıs ayı sayısına değerlendirdi. Muslera, pozisyonun içinde kendisinin olmaması halinde olayın bu kadar konuşulmayacağını ifade ederek, "Herkes benim karakterimi, sakin biri olduğumu bildiği için şaşırdı. Yaşananlar futbolun içinde olabilecek şeylerdi. Trabzonsporlu futbolcular zaman geçirmek istiyordu, bu da normal bir şey. Bizim içinse saniyelerin bile önemi vardı. Sonuçta dördüncü yıldız için, şampiyonluk için, kupa için mücadele ediyoruz, patates cipsi için değil!" ifadelerini kullandı. Uruguaylı kaleci, "Bu yüzden öyle bir tepki vermem normaldi. Zaten yaptığım bir şey de yok, sadece bir an önce oyunun başlaması için tutup kaldırdım. Yarın bir yerde Mehmet Ekici'yi veya Özer Hurmacı'yı görürsem gidip selamlaşırım, sorun yok, maç biteli çok oldu" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...