Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cleveland Cavaliers play off'da emin adımlarla ilerliyor

Cleveland Cavaliers play off'da emin adımlarla ilerliyor

SPOR Haberleri

NBA Playoff'ları Doğu Konferansı çeyrek finali 3. maçında TD Garden'da oynanan mücadele 103-95 Cleveland Cavalier üstünlüğüyle sonuçlandı.

NBA Playoff'ları Doğu Konferansı çeyrek finali 3. maçında Cleveland Cavaliers ile Boston Celtics karşı karşıya geldi. TD Garden'da oynanan mücadele 103-95 Cleveland Cavalier üstünlüğüyle sonuçlandı.Bu sonucun ardından Cavaliers, Celtics karşısında seride durumu 3-0'a getirdi ve konferans yarı finalleri için avantajını artırdı.Cavaliers'da gecenin öne çıkan isim 31 sayı 11 ribaund 4 asistle yıldızlaşan LeBron James olurken, James'in bu oyununa 23 sayı 9 ribaund 4 asistle oynayan Kevin Love da ortak olunca galibiyet geldi. Ayrıca Kevin Love, mücadele boyunca 6 üçlük isabeti bulmayı başardı.Boston Celtics'te ise Evan Turner'in 19 sayı 8 ribaund 8 asisti ve Avery Bradley'in 18 sayısı mağlubiyete engel olamadı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...