Herkesi ağlatan küçük başkan, aynı zamanda bir kahraman!

Herkesi ağlatan küçük başkan, aynı zamanda bir kahraman!

GÜNDEM Haberleri

23 Nisan'da Kadir Topbaş'ın koltuğunda gözyaşı döken küçük başkan Hamza'nın halasının hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna geçen 4'üncü sınıf öğrencisi Hamza Emirhan Küçükler, ilk talimatını verirken gözyaşlarını tutamıştı.

Halası engelli olduğu için ilk talimatını gözyaşları içinde engellilerle ilgili veren küçük başkanı, Kadir Topbaş teselli etmişti.

İşte küçük başkan Hamza Emirhan Küçükler'in gözyaşı döktüğü halası konuştu.

HERKESİ UYANDIRIP HAYATINI KURTARMIŞ

3 yıl önce uykusunda felç geçiren ve sol kol ile ayağı felçli kalan Yasemin Küçükler, "Benim şansım Hamza oldu. nbsp; Felç geçirdiğim sırada herkesi uyandırıp hayatımı kurtardı. Sürekli başımda bekleyerek konuşmama ve iyileşmeme yardımcı oldu.

O BENİM ŞANSIM!

Bugün onu izlerken 'Engelliler için yürüyüş yolu yaptırırdım' dediğinde ilk başta beni kastettiğini anlamamıştım. 'Halam engelli' deyince ben de onunla birlikte ağlamaya başladım. Çok duygulandım. Beni ve benim gibi engellileri düşünmesi beni çok mutlu etti. O benim şansım" dedi.

(haberturk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...