Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ermenilerden Türk Bayrağı'na çirkin saldırı

Ermenilerden Türk Bayrağı'na çirkin saldırı

DÜNYA Haberleri

Kudüs'te Türk Başkonsolosluğu önünde de toplanan bir grup Ermeni gösterici, Türk bayrağı yaktı.

Kudüs'te yaşayan Ermenilerin 1915 olayları ile ilgili düzenlediği etkinlikte Türk Başkonsolosluğu önünde toplanan bir grup Türk bayrağı yaktı. nbsp;

WASHINGTON'DA DA RAHAT DURMADILAR

Washington'da Türk bayrağına saldıran Ermeni göstericilere Azerbaycan vatandaşı tepki gösterdi. Türk vatandaşlarında müdahale ettiği arbede de Azerbaycan vatandaşı gözaltına alındı. nbsp;

BELÇİKA'DA PROVOKASYON

Belçika'da toplanan bir grup Papa ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan posterleri taşıdı. Göstericiler Türkiye ve Azerbaycan karşıtı sloganlar attı.

Ermenilerden Türk Bayrağı'na çirkin saldırı

"HER 24 NİSAN, TÜRK BAYRAKLARI YAKARLAR"

Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. yılı münasebetiyle düzenlenen etkinliklere destek vermek amacıyla sosyal medyada örgütlenen Azerbaycan ve Türkiye vatandaşları, tüm gün çeşitli sloganlarla Türkiye'ye destek verdi. Yaşanan provokatif eylemler hazırlanan içerikler arasında yer alan "Her 24 Nisan, Türkiye'ye lanet okuyup bayrak yakarlar. Yaz gelir ve Türkiye'ye tatile koşarlar" yazılı görseli anımsattı.

Ermenilerden Türk Bayrağı'na çirkin saldırı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...