Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Check-up kazandınız' mesajı başına iş açtı

/ Kaynak: İHA
'Check-up kazandınız' mesajı başına iş açtı

TEKNOLOJİ Haberleri  / İHA

Bursa'da check-up kazandınız mesajı üzerine kredi kartı bilgilerini veren adam hem parasından hem de facebook hesabından oldu.

Olay merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi. S.T. isimli vatandaşa dolandırıcılar tarafından "Ücretsiz check-up kazandınız, bizi arayın" mesajı atıldı. Bunun üzerine mesaj atılan numarayı arayan vatandaştan kredi kartı bilgileri istendi. Kredi kartı bilgilerini telefondaki dolandırıcılara veren adam daha sonra telefonu kapattı. Hemen sonra telefonuna gelen mesajla şoke olan adam kredi kartından toplamda 2200 lira harcama yapıldığını gördü. Daha kredi kartının şokunu atlatamayan adam arkadaşından gelen bir diğer telefonla bir kez daha şok yaşadı. Telefondaki arkadaşı S.T.'ye "Bana Facebook'tan mesaj atıp kredi kartı bilgilerimi istedin" dedi. Dolandırıldığını ve hesaplarının çalındığını anlayan adam polise başvurdu.

TEKNOLOJİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...