Melih Gökçek CHP gerçeklerini anlattı

Melih Gökçek CHP gerçeklerini anlattı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP gerçeklerini anlattı.

Beyaz TV'de Latif Şimşek'in sunduğu ' Dinamit ' programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP gerçeklerini anlattı. Başkan Gökçek, Cumhuriyetin kuruluşundan bugüne kadar CHP'nin İslam'a ve Müslümanlara karşı aşağılayıcı ifadelerin sürekli yer aldığını örnekleriyle anlattı.

ELİMİZİ VİCDANIMIZA KOYALIM

CHP dönemimde İslam dinine ve Peygamber Efendimiz'e karşı yaptığı hakaretleri örnekleriyle açıklayan Gökçek ' Sağduyulu ve alnı secdeye değen CHP'liler bunu düşünün. Bu CHP'nin bugünkü CHP'den farkı yok. Eller vicdanlara gitmeli. Bugün AK Parti'ye, Türkiye'nin birlik beraberliğine oy vermemeyi düşünen sağduyulu insanlar, Türkiye'yi bu CHP'ye terk etmek ister misiniz? Allah aşkına, lütfen olayları kızgınlıkla, heyecanla değerlendirmeyelim. Bu olayları değerlendirirken elimizi vicdanımıza koyalım. ' dedi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...