Erciyesspor'un yeni hocası Kemalettin Şentürk

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Erciyesspor'un yeni hocası Kemalettin Şentürk

Futbol Haberleri  / CHA

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da istifa eden Fikret Yılmaz'ın yerine teknik direktörlük görevine Kemalettin Şentürk getirildi.

nbsp;Tesislerde gerçekleştirilen törende teknik direktör Fikret Yılmaz ile transfer listesi konusunda fikir ayrılığına düştüklerini belirten Başkan Ziyar Eren, kendisinin bu nedenle istifa ettiğini söyledi. Kayseri Erciyesspor'un büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Başkan Eren, "Büyük kulüplerde teknik direktörsüz kalma gibi bir durum söz konusu olmaz. Biz de yeni hocamız Kemalettin Şentürk ve ekibi ile anlaştık" dedi. Sezon sonunda şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Erciyespor Başkanı Ziya Eren, "Dönem başı hedefimiz ile dönem sonu hedefimiz arasında fark oluştu. Artık hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu. Çiçeği burnunda teknik direktör Kemalettin Şentürk de, takıma yapılacak takviye futbolcularla şampiyonluğu yakalayacaklarını ifade etti. Liderle aralarında 3 puan fark olduğunu belirten Şentürk, şampiyonluk için en şanslı takımın Kayseri Erciyesspor olduğunu iddia etti.

Futbol
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...