Erasmus'a Manavgat'tan rekor başvuru!

/ Kaynak: İHA
Erasmus'a Manavgat'tan rekor başvuru!

EĞİTİM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Avrupa Birliği Erasmus projeleri başvurularının artış gösterdiği belirtildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün etkin çalışma ve koordinasyonu sonucu Avrupa Birliği Erasmus projeleri başvurularında artış olduğunu belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, "Bilindiği üzere 2015 yılı AB proje başvuruları mart ayında sona ermiştir. İlçemizdeki eğitim öğretim kurumları 2015 yılı teklif çağrısı kapsamında Avrupa Birliği Erasmus+ Programı projelerine rekor sayıda başvuru gerçekleştirmişlerdir. Sevinçle belirtmek isterim ki, ilçemizden toplam 27 farklı proje başvurusu yapılmıştır. Bu başvuru sayısı ülkemizdeki pek çok ilin başvuru sayısından daha fazladır. Son yıllardaki başarısıyla bu alanda Antalya'nın lokomotifi konumundadır ve bu başarının devam etmesi ve proje kültürünün tüm kurumlarımıza yerleşmesi için eğitimler ve çalışmalar yapmaktayız" dedi.

Öğretmen ve öğrencilere Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde staj, hizmet içi eğitim, çalışma ziyaretleri ve proje toplantıları gibi çalışmalara katılarak mesleki bilgi ve becerilerini arttırma fırsatı sunan projelerle büyük bir farkındalık oluşturulduğunu da sözlerine ekleyen Sarıdemir, "Halen ilçemizde 18 adet AB projesi yürütülmektedir. Manavgat bu alanda Türkiye çapında bir marka olmuştur. Temmuz ayı sonunda açıklanması beklenen sonuçlar için başvuru yapan tüm kurumlarımıza ve öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

EĞİTİM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...