Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Töre'den Bilic'e gönderme

/ Kaynak: AA
Gökhan Töre'den Bilic'e gönderme

SPOR Haberleri  / AA

Gökhan Töre, "Çalısmalara son sürat devam. Karabükspor maçına hazırım. Kendimi çok iyi hissediyorum" mesajını paylaştı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas, oyun kurma ve pres çalışmaları yapıp, çift kale maç oynadıkları belirtildi.Siyah-beyazlı ekibin idmanına, tedavileri devam eden Tolga Zengin ve Veli Kavlak'ın katılmadıkları, Gökhan Töre'nin ise çalışmanın tamamında yer aldığı bildirildi.Beşiktaş, yarın(26 Nisan) sabah saatlerinde gerçekleştireceği antrenmanın ardından Ankara'ya gidecek.


"KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"
Öte yandan Gökhan Töre, fotoğraf paylaşma platformu Instagram üzerinden yaptığı açıklamada hazır olduğunu belirtirken; "Çalısmalara son sürat devam. Karabükspor maçına hazırım. Kendimi çok iyi hissediyorum" mesajını paylaştı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...