Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Amrabat sözleri: Umarım gelecek sezon...

Amrabat sözleri: Umarım gelecek sezon...

SPOR Haberleri

Malaga Teknik Direktörü Javi Garcia, Amrabat'ı gelecek yıl da takımda görmek istediğini söyledi.

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga'da forma giyen ve gelecek sezonki durumu henüz netlik kazanmayan Nordin Amrabat konusunda bir açıklamada, İspanya'daki hocası Javi Garcia'dan geldi.

La Liga'da Malaga'nın Deportivo ile oynayacağı karşılaşma öncesi basın toplantısında konuşan Javi Garcia, Faslı oyuncu ile yola devam etmek istediğini söyledi ve ''Amrabat ile çalışmaktan dolayı çok mutluyum ve onunla devam etmek istiyorum. Bizim için çok önemli bir oyuncu ve umarım gelecek sezon bizimle olur. Ancak bazı ekonomik sorunlar da var.'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Amrabat konusunda Galatasaray ile Malaga arasında görüşmeler olmuş ancak İspanyol ekip Galatasaray'ın istediği bonservis bedelini ödemeyi kabul etmemişti. Faslı oyuncunun 3.5 milyon euro karşılığında 30 Nisan'a kadar satın alma opsiyonu Malaga'da bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...