Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fırtına'ya çifte şok

Fırtına'ya çifte şok

SPOR Haberleri

Avrupa kupalarına odaklanan bordo-mavililer, G.Birliği karşısına önemli eksiklerle çıkacak

Süper Lig'de bu sezon deplasmanda başarısız bir karne ortaya koyan ve oynadığı 13 deplasman maçından sadece 2 galibiyet çıkarabilen Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir viraj niteliği taşıyan Gençlerbirliği maçına as oyuncularından mahrum çıkmak zorunda kalacak. Trabzonspor'da 4 gün önce üst solunum yolu enfeksiyonu tanısıyla ağızdan ve damar yoluyla yoğun antibiyotik ve semptomatik tedavi programına alınan Oscar Cardozo, karşılaşmada forma giyecek durumda olmadığı için Ankara'ya götürülmedi.
Ayrıca önceki günkü sabah antrenmanı öncesi sol kasığında ağrı şikayetiyle kontrolden geçirilen ve ileri tetkikleri yapılan Mehmet Ekici'nin de bu hafta dinlendirilmesine karar verildi. Bordo-mavililerde, Galatasaray karşılaşmasında yedek kulübesindeyken ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Özer Hurmacı da cezası nedeniyle Ankara'da takımını yalnız bırakacak. Sakatlığı yeni geçen ancak gerekli form düzeyine ulaşamayan Belkalem de G.Birliği maçında oynayamayacak.
SAKAT: Stancu, Guido, Nizamettin, Özgür, Ramazan (G. Birliği), Onur, Belkalem, Aytaç, Cardozo, Mehmet Ekici (Trabzon) nbsp;
CEZALI: El Kabir (G. Birliği), Özer (Trabzon) HAKEM: Tolga Özkalfa
Fırtına'ya çifte şok


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...