Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Gazinatepspor muhtemel 11'leri

Galatasaray Gazinatepspor muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrasında gözünü zirveye diken Galatasaray, sahasında Gaziantep karşısında galibiyet arayacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u konuk edecek. Ligde oynadığı son 5 maçta 8 puan yitiren ve şampiyonluk yarışında yakaladığı avantajı kullanamayan sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor engelini kayıpsız geçebilmenin hesabını yapıyor. Sezonun tamamlanmasına 7 hafta kala şampiyonuk mücadelesinde rekabet oldukça yükselirken,Galatasaray, kalan maçlarında alacağı başarılı sonuçlarla son haftalardaki kayıplarını telafi etmeye çalışacak. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.


SNEIJDER CEZALI, HAMİT SAKAT
Galatasaray'da Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop, Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek. Ligde son oynanan Trabzonspor maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Sneijder ile yine bu müsabakada sakatlanan Hamit Altıntop, Gaziantepspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.


6 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA
Sarı-kırmızılı ekipte Gaziantepspor maçında oynaması olası 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamayacak Hamit Altıntop'un yanı sıra, Fernando Muslera, Alex Telles, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş ve Umut Bulut, yarın sarı kart görmeleri durumunda, ligin 29. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında cezalı olacak. Konuk ekip Gaziantepspor'da ise Karcemarskas ve Vranjes dışında sakat futbolcu yok.


MUHTEMEL 11'LER
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Yasin, Selçuk, Melo, Emre, Bruma, Burak
Gaziantepspor: nbsp;Eray, Elyasa, Şenol, Chico, Barış, Chibuike, Erdem, Oğuzhan, Muhammet, Luis Leal


Galatasaray'da 2 yıldız kadro dışı!
Hamza Hamzaoğlu, Gaziantepspor maçının kadrosuna bu sezon beklentileri karşılayamayan Pandev ve Dzemaili'yi almayacak.
Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu sürpriz bir karara imza attı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Gaziantepspor maçının 18 kişilik kadrosuna Goran Pandev ve Dzemaili'yi almayacak.
NTV Spor'un haberine göre, bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan Goran Pandev ve Dzemaili TT Arena'da kulübede bile olmayacak. Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosuna Goran Pandev'i almış, hatta Makedon oyuncuya ikinci yarıda şans vermişti. Hamzaoğlu'nun bu kararı genç hocanın artık iki oyuncuyu kadroda düşünmediğinin sinyali olarak algılandı. Goran Pandev bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 9 maçta 622 dakika süre alırken, bir dönem sakatlıkla boğuşan Dzemaili ise 10 lig maçında 511 dakika görev yapabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...