Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenaze yolunda kaza, 1 ölü 3 de yaralı var...

/ Kaynak: DHA
Cenaze yolunda kaza, 1 ölü 3 de yaralı var...

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği hafif ticari araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza Çorum'un Osmancık İlçesi İstanbul-Samsun D100 karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, bir yakınlarının cenaze törenine katılmak için Kırıklareli'den Trabzon'un Şalpazarı İlçesi'ne giden 50 yaşındaki Cafer Tayyar Demir, yönetimindeki 39 LL 117 plakalı hafif ticari araç ile giderken Kızıltepe Köyü yakınlarında Kızıltepe Köprüsü girişinde direksiyon kontrolünü yitirdi. Araç, takla atıp yola savruldu. Kazada araç içerisinde bulunan 68 yaşındaki Behiye Demir öldü. Sürücü ile araç içerisinde bulunan 68 yaşındaki Hayrettin Demir ve 36 yaşındaki Hatice Demir yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarla Osmancık İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 yaralı burada yapılan ilk müdahale ardından Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Behiye Demir'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Osmancık İlçe Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kaza nedeniyle İstanbul-Samsun karayolu tek yön olarak yaklaşık 2 saat trafiğe kapandı. Kazayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı. nbsp;
Kazada ölen Behiye Demir'in, eski Bayırdırlık ve İskan Bakanı, Samsun Milletvekili Ak Partili Mustafa Demir'in eşi İmuhhan Demir'in dayısının eşi olduğu belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...