Gündem - Gündem
7 dakika önce

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin TBMM Grup Müdürü Bayraktar'ın cenazesine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Müdürü Levent Bayraktar’ın cenaze namazına katıldı. Özel, tabuta eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte omuz verdi.
 - Sokak sokak kızını arıyor: 15 yaşındaki Gözde nerede?
9 dakika önce

Sokak sokak kızını arıyor: 15 yaşındaki Gözde nerede?

Kırıkkale'de 15 yaşındaki Gözde Nehir Akbulut, okula gitmek için ayrıldığı evden kayıplara karıştı. İki gündür kızına ulaşamayan acılı anne, ihbarların asılsız çıktığını söyleyip yetkililerden yardım istedi.
 - 5.6 ile sallanmıştı! Tokat'ta kırılan fay hattı görüntülendi
27 dakika önce

5.6 ile sallanmıştı! Tokat'ta kırılan fay hatta havadan görüntülendi

Tokat Sulusaray'da meydana gelen 5.6'lık depremin merkez üssü olan Buğdaylı köyünde bulunan fay hattındaki kırıklar havadan görüntülendi.
 - Belediye meclisinden Türk bayrağını kaldırdılar
27 dakika önce

DEM Parti'nin kazandığı Diyarbakır'da skandal! Belediye meclisindeki Türk bayrağı kaldırıldı

31 Mart'ta DEM Parti adayı Serra Bucak'ın görevi devraldığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ndeki skandal ortaya çıktı. Son toplantıda, Belediye Meclisi'ndeki Türk bayrağının kaldırıldığı görüldü.
 - Boşanma davalarında '3 yıl bekleme' kuralı iptal edildi
31 dakika önce

Boşanma davalarında '3 yıl bekleme' kuralı iptal edildi

AYM, boşanma davalarındaki '3 yıl' kıstasının yer aldığı kuralı, taraflara katlanamayacakları bir külfet yüklemesi dolayısıyla iptal etti. Kuralda öngörülen sürenin fazla olmasının evlilik dışı ilişki yaşanmasına neden olduğunu savunan mahkeme, kuralla kişinin maddi ve manevi varlığını koruma ve geliştirme hakkının yanı sıra devletin aileyi koruma yükümlülüğünün de ihlal edildiğini öne sürdü. İptal hükmü 9 ay sonra yürürlüğe girecek.
 - İşte 5.6'lık depremin izi
33 dakika önce

Yer patlamış gibi hissettiler! İşte Tokat'taki 5.6'lık depremin izi

Tokat'ı sallayan 5.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan köyde fay hattındaki kırıklar havadan görüntülendi. Bir köy sakini yaşadığı dehşeti, "Deprem anında yer patlamış gibi hissettim" sözleri ile anlattı.
 - İstanbul'da pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
43 dakika önce

İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da 21 Nisan pazar günü bazı yollar 07.00-12.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak. Valilik, alternatif güzergahları açıkladı.
 - Gökyüzüne bakan hayrete düştü
1 saat önce

Tokat'taki deprem sonrası ürküten manzara: Gökyüzüne bakan hayrete düştü

Son iki gündür beşik gibi sallanan Tokat'ta 5.6'lık deprem büyük korku ve paniğe neden oldu. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması görenleri hayrete düşürdü.
 - Erdoğan'dan İsrail'in misillemesine ilk yorum
1 saat 8 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran saldırısına ilk yorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında açıklamalarda bulundu. İsrail'in İran'a saldırısını değerlendiren Erdoğan, "İsrail farklı şeyler söylüyor. İran aynı şekilde farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konuyla ilgili de gerçekten şöyle akla ziya olmayan bir açıklama yok." dedi.
 - En popüler bebek isimleri belli oldu
1 saat 14 dakika önce

TÜİK duyurdu: En popüler bebek isimler belli oldu

TÜİK'in  'İstatistiklerle Çocuk, 2023' verilerine göre, en popüler erkek bebek isimleri Alparslan, Yusuf ve Göktuğ; en popüler kız bebek isimleri ise Asel, Zeynep ve Defne oldu. Türkiye'de 2023 yılında 0-17 yaş grubundaki çocuklarda ise en çok kullanılan erkek çocuk isimlerinin Yusuf, Mustafa ve Mehmet; kız çocuk isimlerinin ise Zeynep, Elif ve Yağmur olduğu görüldü.
 - Türkiye'nin konuştuğu davada yeni gelişme
1 saat 24 dakika önce

Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye

İstanbul Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Tok ve oğlu halen ABD'de firari bulunurken; olay gecesi anne ile oğlu havalimanına götüren çalışan tahliye edildi.
 - Mağazaya silahlı saldırı! Polis, kaçan saldırganları arıyor
1 saat 31 dakika önce

Beylikdüzü'nde mağazaya silahlı saldırı! Polis, kaçan saldırganları arıyor

Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Geldik baktık böyle bilgimiz yok. Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi. Polis, kaçan saldırganları arıyor.
 - Çok sayıda silah ve mühimmat bulundu! 3 kişi gözaltında
1 saat 33 dakika önce

Siverek’te çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.
 - İzmir'de daha büyük bir deprem olur mu?
1 saat 38 dakika önce

Prof. Dr. Okan Tüysüz açıkladı: İzmir'de daha büyük bir deprem olur mu?

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında bugün meydana gelen 4.5'lik deprem vatandaşları tedirgin etti. Korkutan  sarsıntıya ilişkin konuşan Prof. Dr. Okan Tüysüz ise depremin, 2020 yılında İzmir'de yıkıma neden olan 6.6 büyüklüğündeki depremin artçısı olduğunu söyledi.
 - Çocuğa istismar suçuna 47 yıl hapis talebi!
1 saat 39 dakika önce

Çocuğa istismar suçuna 47 yıl hapis talebi

Zonguldak'ta yanında eğitim alan 14 yaşındaki kız çocuğunu istismar eden kadın kuaförü H.E. hakkında 47 yıl 15 aya kadar hapis cezası talep edildi. İddianamede mağdur çocuğun, kendisini korumak için bıçak çektiği, bir süre önce de kendisini işyerine kilitlediğini kapıyı ise yedek anahtarla açıp kurtulduğunu ve yaşananları öğretmenine anlattığı yer aldı.
 - Önce darbetti sonra takip edip kurşun yağdırdı
1 saat 54 dakika önce

Tartıştığı müşteriye dehşeti yaşattı: Önce darbetti sonra takip edip kurşun yağdırdı

Burdur'da, bir iş yeri sahibi tartıştığı müşteriye dehşeti yaşattı. Kafasına silah kabzası ile vurarak darbettiği kişiyi takip eden iş yeri sahibi, gittikleri mekana da rastgele kurşun yağdırdı, 2 kişi yaralandı. İş yeri sahibi ise gözaltında.
 - Polislerin en zor mesaisi!
2 saat 8 dakika önce

Polislerin en zor mesaisi! Kaza yerinde görüp üzüntüye boğuldular

İzmir Ödemiş'te motosikletiyle kamyonla çarpışan ve trafik kazasına karışan motosiklet tutkunu bekçi, kaza yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine gelen polisler ise ölen kişinin mesai arkadaşları olduğunu görünce üzüntüye boğuldu.
 - Sağanak ne zaman sona erecek?
2 saat 9 dakika önce

Sağanak bugün başlayacak, ne zaman sona erecek? Orhan Şen tarih vererek duyurdu

Yurt genelinde soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, aralarında İstanbul'un da olduğu illeri tek tek sayarak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Şen, hafta başında ise sıcaklıkların yeniden yükseleceğini söyledi. 
Gündem - Gündem
2 saat 16 dakika önce

Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi!

Kırklareli'nde içinde 11 kişinin olduğu yolcu otobüsü devrildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
 - İşte Süleyman Soylu'nun yeni imajı
2 saat 51 dakika önce

Süleyman Soylu'nun yeni imajı dikkat çekti

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir taziye ziyaretinden fotoğraf paylaştı. Soylu'nun sakal bıraktığı ve kilo aldığı görüldü.
 - Kanalizasyon çalışması sırasında göçük
3 saat 8 dakika önce

Kanalizasyon çalışması sırasında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi. Feci olayın ardından toprak altında kalan işçi hayatını kaybetti.
Sona Git