Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Süper Lig rekorunu kırdı!

Galatasaray Süper Lig rekorunu kırdı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, sezonun rekorunu Gaziantepspor mücadelesinde kırdı.

Galatasaray , Gaziantepspor maçı boyunca rakip kaleye 29 şut çekti ve 8 isabet sağladı. Sarı-kırmızılılar, 29 şutla Süper Lig'de bu sezon en çok şut çektiği maçını oynadı. Galatasaray aynı zamanda 175 isabetli şutla kaleyi en çok bulan takım da oldu. Burak Yılmaz ise 8 şutla en çok şut çektiği maçını oynadı.

GALATASARAY, GAZİANTEP'E YENİLMİYOR

Galatasaray Süper Lig'de Gaziantepspor ile oynadığı son 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldı. Bu sezon rakibini hem deplasmanda hem sahasında1-0 yenen, geçen sezon sahasında rakibini sahasında 2-1 mağlup edip deplasmanda 1-1 berabere kalan Galatasaray 2012-13 sezonunda evinde 1-1 berabere kalmış ancak deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Galatasaray önceki sezonda deplasmanda rakibini 2-1 yenmişti. İki takım toplamda 58 kez lig maçında karşılaşırken 34 kez Galatasaray 10 kez Gaziantepspor kazandı 14 maç ise berabere sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...