Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Bilic'in maçı kazandırcak taktiği

İşte Bilic'in maçı kazandırcak taktiği

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Hırvat teknik patronu Slaven Bilic, Kasımpaşa karşılaşmasındaki gibi erken gol bulmaları halinde Karabük'ü çözebileceklerini dile getirdi.

Karabükspor ile bugün Osmanlı Stadı'nda çok kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, futbolcularıyla son toplantısını pazar günü gerçekleştirdi.Hem ligin zirvesini hem de dibini yakından ilgilendiren maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Hırvat çalıştırıcı, son Kasımpaşa karşılaşmasındaki gibi erken gol bulmaları halinde Karabük'ü çözebileceklerini dile getirdi.Veli Kavlak'ın yokluğunda göbekte Tolgay ve Atiba'yı görevlendirmeyi planlayan Bilic'in, "Gördüğünüz gibi rakiplerimiz puan kaybediyor. Bu süreçte bizim yapmamız gereken kendi maçlarımızı kazanmak olmalı. Artık yorgunluk gibi bir sorunumuz yok. Dolayısıyla puan kaybetme lüksümüz de kalmadı. Rakibin düşme potasında olması sizi aldatmasın. Başlarında Yılmaz Vural gibi tecrübeli bir teknik adam var ve kazanmak için bütün güçlerini sahaya yansıtacaklardır. Biz Kasımpaşa maçındaki gibi soğukkanlı oynayıp erken bir gol bulursak oyunun kontrolünü elimize geçiririz" ifadelerini kullandığı belirtildi.


Orta sahaya uyarı
Beşiktaş'ın hocası orta sahada görev yapacak oyunculara ise özel uyarılarda bulundu. Atiba, Sosa ve Tolgay'dan pres yapmalarını isteyen Slaven Bilic'in, "Orta sahada hakimiyet kesinlikle bizde olmalı. Rakibin oyun kurmasını engellemek için sürekli baskı yapmanızı istiyorum" diye konuştuğu vurgulandı.
Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...