Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Aziz Yıldırım bugün Alex'e teklif...'

'Aziz Yıldırım bugün Alex'e teklif...'

SPOR Haberleri

Hulusi Belgü: ''Alex yarın-öbür gün gelebilir tabii ama kim hak ediyorsa o gelsin." dedi.

Fenerbahçe'ye 2013 yılında yapılan genel kurulda başkan adayı olan Hulusi Belgü, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Türk programına konuk oldu. Alex ile birlikte 16 Nisan'da oynanan Fenerbahçe-Maccabi Electra maçını seyreden Hulusi Belgü, Brezilyalı futbolcu ile ilgili açıklamalarda bulundu. nbsp;


İşte Belgü'nün sözleri:
"Alex'in ayrılmasıyla ilgili benim hiç bilgim yok. Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım istemedikçe ne bir futbolcu ne de bir teknik direktör kulübü bırakıp gidebilir, istifa edebilir ya da gönderilebilir. Aziz Yıldırım istemese Alex gitmezdi zaten. Ben Alex'in açıklamalarını okuyunca içim cız etti. Alex, Fenerbahçe'de geleceği olan bir insan. Teknik direktör ya da başka bir görevle gelmesini herkes ister. Bu tür polemiklere girmesini doğru bulmuyorum. Bu siyasetçilerin işi. Alex benim kadar Fenerbahçeli. Maçlara gitmesi gayet normaldir. Her maça gidebilir. Alex'e bugün Aziz Yıldırım da ben de teknik direktörlük teklif etsek Türkiye'ye gelmeyecek. Teknik direktörlük eğitimini almadan gelmeyecek. Bunun farkında. Ben büyük teknik adamların yanında görev yapsın diye çalışıyorum. Biz basket maçına giderken bile kimseye haber vermeden gittik ki basketbol takımına zarar vermeyelim. Alex yarın-öbür gün gelebilir tabii ama kim hak ediyorsa o gelsin."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...