- AYM Başkanvekilliğinde değişim! Karar Resmi Gazete'de
33 dakika önce

AYM Başkanvekilliğinde değişim! Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de seçim kararlarına yer verildi. Karara göre Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanvekilliğine Basri Bağcı'nın seçildi.
 - Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem
49 dakika önce

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli peş peşe duyurdu

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı.
 - Sancaktepe'de jakuzi iddiaları yalan çıktı
53 dakika önce

Sancaktepe'de jakuzi iddiaları yalan çıktı! Şeyma Döğücü'den açıklama geldi

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe belediyesinde "jakuzi" iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, makam odasını medyaya açtı. Jakuzinin yalan olduğunu bizzat CHP’li Alper Yeğin itiraf etmek zorunda kaldı. Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den görüntüler sonrasında açıklama geldi.
 - KDV'de zam iddialarına yalanlama!
1 saat 33 dakika önce

KDV'de zam iddiaları yalanlandı, DMM konuya açıklık getirdi

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), KDV'deki artış olacağına yönelik sosyal medyada yayılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. DMM'den yapılan açıklamada, yiyecek ve içecek satılan yerlerde KDV'nin yüzde 10'a ve yüzde 18 olan KDV'nin de yüzde 20'ye çıkarılacağı iddialarının doğru olmadığı belirtildi.
 - "Atamalar fazla uzamayacak"
2 saat 56 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama bekleyen öğretmenlere müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'deki kabine toplantısı sonrası gazetecilerle bir araya gelerek gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor" dedi.
 - Erdoğan'dan ana muhalefete sert tepki!
3 saat 42 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teleferik ve yangın facialarına yönelik ana muhalefete sert tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'daki 174 vatandaşın mahsur kaldığı teleferik kazası ve Beşiktaş'taki 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın facia üzerine değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan elim kazalarda sorumluların en kısa sürede tutuklandığını belirten Erdoğan, "Güya hak, hukuk ve adalet adına Van’a koşanlar Beşiktaş’ta göz göre göre can veren işçiler için tek bir adım dahi atmadı. Bunun adı sadece vicdansızlık değil aynı zamanda ikiyüzlülüktür" dedi.
 - Erdoğan'dan savunma sanayii vurgusu: Dünyada ilk 3'teyiz
5 saat 23 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan savunma sanayii vurgusu: Dünyada ilk 3'teyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Türk savunma sanayisindeki son gelişmeleri değerlendiren Erdoğan, "TB2 Akıncı ve Aksungur hava araçlarımız ile dünyada ilk 3 ülke arasındayız. Savunma sanayi ürünlerimizi ihraç ettiğimiz ülke sayısı 185'e çıktı. İhraç ettiğimiz ürün sayısı ise 230'u buldu. 2023 yılı İHA ihracatımız 1,8 milyar dolara ulaştı" dedi.
 - "Tek sorumlu Netanyahu, tek mağdur Gazze halkı"
6 saat 32 dakika önce

Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimine net mesaj: Tek sorumlu Netanyahu, tek mağdur Gazze halkı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir. Öncelikle kınanması gereken Netanyahu'nun kendisidir. Gerilimde el yükselterek hiçbir yere varılmaz. 193 gündür ortada tek bir mağdur vardır o da mazlum Gazze halkıdır" sözlerini sarf etti.
 - Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
7 saat 4 dakika önce

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD ve Kandilli peş peşe duyurdu

Kahramanmaraş'ta 2.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri paylaştı.
 - Para sayma görüntüleriyle ilgili 11 kişi daha ifade verecek
7 saat 44 dakika önce

"Para sayma" görüntülerine ilişkin soruşturmada 11 şüpheli daha ifadeye çağrıldı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında 11 kişi daha "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağırıldı. Savcılık, CHP İl Başkanlığından para trafiğine dair belge ve makbuzları da istedi.
 - 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu
7 saat 45 dakika önce

Çorum'da 14 yaşındaki çocuk intihar girişiminde bulundu

Çorum'da 14 yaşındaki kız çocuğu, üstten geçitten atlayarak intihar girişiminde bulundu. Vücudunda kırıklar meydana gelen kız çocuğu tedavi altına alındı. 
 - İki aracın çarpışmasında ortalık kan gölüne döndü
8 saat 33 dakika önce

Şanlıurfa'da feci kaza: 2 ölü, 6 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2 otomobil çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.
 - 4 ismin milletvekilliği düşürüldü
8 saat 34 dakika önce

Belediye başkanı seçilen 4 kişinin milletvekilliği düşürüldü

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal'ın milletvekilliği sona erdi.
 - Tartışma feci sonla bitti! Minibüsüyle 2 kişiyi ezip geçti
8 saat 42 dakika önce

Tartışma feci sonla bitti! Minibüsüyle 2 kişiyi ezip geçti

Antalya'da bir iş yerinden çıkan ve hareketlerinden tartıştıkları anlaşılan iki kişi, iş yeri sabinin yakını olduğu ileri sürülen iki kişi tarafından minibüsle ezildi. Olayda bir kişi hayatını kaybederken 1 kişi olaydan yaralı olarak kurtuldu. Olay anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Başkan Cin'den beklenmedik cevap
9 saat 10 dakika önce

Pendik Belediye Başkanı Cin'den, İmamoğlu’nun resminin asılmasını isteyen üyeye cevap

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediyeye resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Belediye Başkanı Cin ise, “Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de Ekrem Bey’in resmini asacağım” dedi.
 - Evi soyulan kadın, hayatının şokunu yaşadı
9 saat 13 dakika önce

Evi soyulan kadın, hayatının şokunu yaşadı: Hırsız da böyle mi yapar?

 Aksaray'da bayram ziyaretine giden ailenin evine giren hırsızlar, binlerce liralık ziynet eşyası ve 200 bin liralık elektronik eşyayı çalıp çalamadıklarını ise paramparça etti. Ev sahibi manzara karşısında 'Hırsız da böyle mi yapar?' diyerek sitem etti. 
 - "En büyük hatam o kareye girmekti"
9 saat 16 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan, 'Süleyman Soylu' sorusuna cevap verdi: En büyük hatam o kareye girmekti

"Ayhan Bora Kaplan" suç örgütüne ilişkin 28'i tutuklu 61 sanığın yargılanmasına devam edildi. Suç örgütü lideri olmakla yargılanan Bora Kaplan, Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığına ilişkin iddiayı reddetti. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi TRT Genel Müdürlüğü binası önündeki fotoğrafının hatırlatılması üzerine de "Gazeteciler hakkımda ' Süleyman Soylu'nun gizli adamı' gibi şeyler söyledi. En büyük hatam o kareye girmekti" diye konuştu.
Gündem - Gündem
9 saat 30 dakika önce

Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
 - Yasa dışı yollarla kaçacaklardı! Sınırda 4 kişi yakalandı
9 saat 56 dakika önce

Yasa dışı yollarla kaçacaklardı! Sınırda 4 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı." denildi.
 - 34 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü
10 saat 35 dakika önce

Camide yattı, İngiltere yalanını ortaya attı: 34 yıllık eşini öldüren şüphelinin dehşet veren planı

Antalya'da bir şahıs 34 yıllık eşini bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin, arkadaşlarına eşinin İngiltere'ye gittiğini söylediği ve iki gün camide uyuduğu ortaya çıktı. 
 - Burcu Köksal belediyedeki kadroya neşteri vurdu
10 saat 55 dakika önce

"Kapım DEM hariç herkese açık olacak" demişti! Burcu Köksal belediyedeki kadroya neşteri vurdu

Seçim öncesi "Seçilirsem kapım DEM Parti hariç herkese açık olacak" diyen ve CHP içinde kriz neden olan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, müdürlük kadrosunda değişikliğe gitti.
Sona Git