Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şentop'tan tahliye yorumu

/ Kaynak: İHA
Şentop'tan tahliye yorumu

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, paralel yapının oluşturduğu tahliye krizi ile ilgili konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop, Anayasa Mahkemesi'nin 53. kuruluş yıl dönümü töreni sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. İstanbul'daki 'Paralel Yapı' operasyonundaki tahliye kriziyle ilgili bir soru üzerine Şentop,"Anayasa Mahkemesi'nin, kuruluş yıl dönümü toplantısına geldik, başkanımızı dinledik. Anayasa Mahkemesi'nin İnşallah normalleşme yolunda gerçek bir Anayasa Mahkemesi işlevine sahip hareket edeceğine, bundan sonra bir kere daha kanaat getirmiş olduk. Başkanımızı tebrik ediyorum, konuşması güzeldi. Bununla ilgili konuşayım, başka türlü rol çalmak olur" ifadesini kullandı.

"Tahliyelerle ilgili değerlendirmenizi alabilir miyiz" şeklindeki bir soru üzerine ise, Twitter hesabından açıklama yaptığı belirten Şentop, bununla ilgili söyleyeceği fazla bir şey olmadığını dile getirerek,"Ben orada görüşümü belirttim. Yapılan işin yanlış olduğunu, hatta sadece disiplin suçu değil ceza hukuku bakımından da suç oluşturacağını hakimler açısından söyledim" cevabını verdi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...