3 yıldır her gün aynı kıyafeti giyiyor

3 yıldır her gün aynı kıyafeti giyiyor

DÜNYA Haberleri

New York'ta ünlü bir reklam ajansında sanat yönetmenliği yapan Matilda Kahl son üç yıldır işe giderken aynı kıyafeti giyiyor.

"Zamanımı ve enerjimi kıyafetlere harcamak istemedim" diyen Kahl her sabah hazırlanırken işe geç kalma stresi yaşamaktan, giydiklerinin o günkü toplantılara uygun olup olmadığını düşünmekten bıkıp radikal bir karar almış.Harper's Bazaar dergisine Nisan ayında yazdığı makalenin ardından tüm dikkatleri üzerine çeken Kahl'ın kararı son günlerde sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geliyor.
3 yıldır her gün aynı kıyafeti giyiyor



nbsp;Katıldığı bir toplantıda erkek çalışanların hiçbir zaman kıyafet seçme stresi yaşamadığını fark eden Kahl, o günden sonra işe her gün aynı kıyafetle gitme kararı almış. Çalıştığı günlerde yeteri kadar dikkat çekici iş üretmesi gerektiğini anlatan Kahl "bir de giydiklerimle vareden olmak için baskı hissetmek istemedim" diyor.Basit fakat kimliği olan bir kıyafet aramaya başlayan Kahl birkaç günlük arayışın sonunda bu beyaz bluzu bulmuş. Bluzu gördüğü anda aşık olduğunu belirten Kahl, bu kıyafetin hem kendisi için biçilmiş kaftan olduğunu hem de fazla dikkat çekici olmaması nedeniyle ofis ortamında rahat hissedeceğini düşünmüş. nbsp;Aynı bluzdan 15 tane, aynı pantolondan ise 6 tane alan Kahl 3 yıldır 'üniformasını' üzerinden çıkarmıyor.
3 yıldır her gün aynı kıyafeti giyiyor



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...