Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı

/ Kaynak: AA
İstanbul'da halk otobüsü şoförüne bıçaklı saldırı

YAŞAM Haberleri  / AA

Sultanbeyli-Üsküdar seferini yapan özel halk otobüsüne ücretsiz kartla binen yolcu, kimlik soran şoföre bıçakla saldırdı

Sultanbeyli-Üsküdar seferini yapan özel halk otobüsüne ücretsiz kartla binen yolcu, kimlik soran şoföre bıçakla saldırdı. Sultanbeyli-Üsküdar seferini yapan özel halk otobüsü şoförü Yıldıray İçli, otobüse ücretsiz kartla binen yolcudan kimliğini göstermesini istedi.
Kimliğini göstermeyen ve İçli ile tartışan yolcu, bir durak sonra indi. Henüz kapanmayan ön kapıdan yeniden otobüse binen ve kimliği henüz belirlenemeyen yolcu, cebinden çıkardığı bıçağı İçli'ye doğrulttu. nbsp;Saldırgan, durakta bekleyen bir kişi tarafından güçlükle otobüsten indirildi, şoför İçli ise yara almadan kurtuldu. nbsp;
Yıldıray İçli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Otobüse ücretsiz kartla binen yolculara, İETT tarafından bizlere verilen yetki ile kimlik sormaktayız. Bu yolcu da PTT kartını gösterip bindi. Kimliğini sorduğumda, bir durak sonra ineceğini söyleyip tepki göstererek arka tarafa gitti. Ücretsiz kartın onun olmadığından şüphe duyduğum için yeniden göstermesini rica ettim. Durakta indikten sonra otobüsün ön kapısına gelip bana bıçakla saldırdı'' dedi.
Saldırı anı, otobüsün güvenlik kamerasınca da kaydedildi. nbsp;


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...