Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şanlıurfa'da boru hattından ham petrol çaldılar

Şanlıurfa'da boru hattından ham petrol çaldılar

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda ham petrol ve esrar maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği iki ayrı operasyonda, 20 bin litre ham petrol ve 18 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şanlıurfa-Bozova İlçesi Çakmaklı Mahallesi sınırları içerisinden geçen Kerkük-Yumurtalık Petrol boru hattının bulunduğu bölgede devriye gezdikleri sırada hattın 385'inci kilometresinde, hattın delinerek ham petrol hırsızlığı yapıldığını tespit etti.

20 BİN LİTRE HAM PETROL ÇALINDI

Olay yerinde plakasız, kırmızı renkli Ford marka kamyonun kasasında bulunan akaryakıt tankından 20 bin litre ham petrol çıktı. Ele geçirilen akaryakıtın Adana Ceyhan Petrol İşletmeciliği Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Viranşehir PS4A Pompa İstasyon İşletmeciliği'ne ait olduğu tespit edildi. Kamyon sahibinin bulunması için çalışma başlatıldı.

BOŞ EVDE UYUŞTURUCU İMALATI

Yapılan ikinci operasyonda ise, jandarma ekipleri, yaptıkları kontrollerde uyuşturucu madde kaçakçılığı yapıldığını tespit etti. Bu durum üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince Suruç ilçesi Göleç Mahallesi Atlılar Sokak'ta boş bir evde 2 kişinin uyuşturucu imalatı yaptıkları belirlendi.

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Narkotik köpeğinin de yardımı ile yapılan aramalarda 18 kilogram kubar esrar maddesi ile 1 adet büyük terazi, 1 adet küçük terazi ile uyuşturucu maddeyi poşetlemek için çok sayıda naylon poşet ele geçirildi. Zanlıların Suruç ilçe merkezinde ikametlerine yapılan baskında kaçtıkları belirlendi. Cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda zanlıların yakalanması için yasal işlem başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...