Aziz Yıldırım'dan fırça yiyen İsmail Kartal: Özveri istiyorum

Aziz Yıldırım'dan fırça yiyen İsmail Kartal: Özveri istiyorum

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de keyifler kaçarken tecrübeli hoca, futbolculara "Her defasında basit hatalar bizi yıkıyor. Daha dikkatli olmalısınız" dedi

Aziz Yıldırım'ın tepkisi İsmail Kartal'ın sert yüzünü ortaya çıkardı. Eskişehir beraberliği nedeniyle Başkan Yıldırım'a hesap veren İsmail Hoca, oyuncularından da tek tek hesap sordu. Dün yapılan idman sonrasında Eskişehir maçının görüntülerini izlettiği futbolculara pozisyon hatalarını gösteren Kartal, özellikle orta saha ve hücum oyuncularını eleştirdi. Webo, Sow, Kuyt ve Caner'i savunmaya katkı sağlamamakla suçlayan Kartal, yenen golün faturasını ise Selçuk Şahin'e kesti. Mehmet Topal ve Alper'in yeterli baskıyı yapmadığına dikkat çeken Kartal, Selçuk'a, "Bu şutu nasıl çektirdiniz. Takımın en tecrübeli ismisin. Orada rakibi rahatsız etmen gerekiyordu. Sneijder'ı boş bırakmanın bedelini de derbi mağlubiyetiyle ödemiştik" eleştirisini getirdi.
Şampiyonluğa mecburuz
İsmail Kartal, "Defalarca oyunun merkezinin, kilit noktasının orta saha olduğunu söyledim ama görünen o ki söylediklerim dinlenmemiş" siteminde bulunurken, "Artık bu tür hatalar istemiyorum. Bursaspor maçı bizim bundan sonra hata yapmadan kazanacağımız maçların serisi olacak. Tam konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz hem ligde hem kupada şampiyonluk. Sizlerden tek beklentim biraz daha özverili olmanız" dedi. Sezona 4. yıldız hedefiyle başladıklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Amacımız 20. şampiyonluğa ulaşan ilk takım olmaktı. Ancak sezon boyunca yaşadıklarımız bunun çok daha önemli bir mücadele olduğunu gösterdi. Fenerbahçe üzerinde oynanan oyunlara, Fenerbahçe düşmanlarına en iyi şekilde cevap vermek adına savaşmak ve kazanmak zorundayız" vurgusunda bulundu.

Bursa'ya gittiler
Türkiye Kupası yarı finalinde Bursa'ya konuk olacak Fenerbahçe hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Sarı-lacivertliler, 16.00'da karayoluyla Bursa'ya giderken, İsmail Kartal, tedavileri devam Emre, Meireles ve Mehmet Topuz'un yanı sıra Webo'yu da kadroya almadı. Her hangi bir sakatlığı bulunmayan Webo'nun lig öncesi dinlendirildiği belirtildi.

M.Emin ULUÇ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...