Kenan İmirzalioğlu yeni sektöre adım atıyor!

Kenan İmirzalioğlu yeni sektöre adım atıyor!

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu dizilerden kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. İmirzalioğlu'nun yeni hedefi ise yiyecek içecek sektörüne girmek

Oyunculuktan kazandığı parayı gayri- menkule yatıran Kenan İmirzalıoğlu, cihangir'de kafe açmaya hazırlanıyor. 'Karadayı' dizisinin 'Mahir'i İmirzalıoğlu, rol arkadaşı Bergüzar Korel'in kurabiye dükkanı açmak için kolları sıvamasını örnek alarak yeni bir sektöre el atıyor. Firuzağa Mahallesi'nde yer satın alan oyuncu, önümüzdeki aylarda kafesini hizmete açacak. Daha önce de Cihangir'de tarihi bir binayı satın alıp restore ettiren ve butik otel yapmaya karar veren İmirzalıoğlu'nun tüm servetini abisi Derviş İmirzalıoğlu'nun üzerine yaptığı söyleniyor. Oyuncunun, satın aldığı yeni dükkanın tapusunu da abisinin adına yaptığı konuşuluyor. Kafeyi ise oyuncunun yeğenleri işletecek. (Cadde)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...