Volkan Demireli Emenike'nin üzerine yürüdü!

Volkan Demireli Emenike'nin üzerine yürüdü!

SPOR Haberleri

Eskişehirspor beraberliği sonrası "Herkes ciddi olsun" uyarısı yapan Volkan Demirel, antrenmanda Emenike'yle tartıştı.

Sarı-lacivertliler, bir kez daha Emmanuel Emenike krizi yaşadı. Dün sabah kaptan Emre Belözoğlu ile birlikte takımı toplayan Volkan Demirel, "Süper Lig'de bitime daha 6 hafta var. Aynı ciddiyetle devam edelim" uyarısında bulundu. Bunun üzerine Nijeryalı futbolcu, "Beni mi kastediyorsun?" karşılığını verdi. Tecrübeli kaleci ise "Herkese söylüyorum" dedi.


"HERKESİN CANI BURNUNDA"
Öğlen yapılan antrenmanda takım arkadaşının laubali tavırlarını gören Volkan'ın, sinirlerine hakim olamayarak Nijeryalı golcünün üzerine yürüdüğü iddia edildi. Emenike'ye öfkelenen milli kalecinin, "Daha yeni konuştuk. Zaten herkesin canı burnunda. Sen burada laubali davranışlarda bulunuyorsun" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi. Tartışmanın büyümesine istemeyen sarı-lacivertli oyuncular, araya girerek Volkan Demirel'i sakinleştirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...