Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'TÜBİTAK'ta usulsüz işe alım ve himmet" soruşturması

/ Kaynak: AA
'TÜBİTAK'ta usulsüz işe alım ve himmet" soruşturması

GÜNDEM Haberleri  / AA

TÜBİTAK'ta usulsüz işe alım yaptıkları ve terör örgütüne para topladıkları iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında 16 kişi gözaltına alındı

TÜBİTAK'ta usulsüz işe alım gerçekleştirdikleri ve terör örgütüne para topladıkları iddiasına yönelik soruşturma kapsamında 16 kişi gözaltına alındı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde 28 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Gözaltına alınan ve çoğu Marmara Araştırma Merkezi (MAM) görevlisi 16 kişiden 3'ü emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı, 13 kişinin ise işlemleri devam ediyor. Eski MAM Başkanı Murat Aydın ile 11 şüphelinin de yurt dışında firarda olduğu öğrenildi. Şüphelilere, "terör örgütü kurmak ve yönetmek", "terör örgütüne para toplamak", "kamu malına zarar vermek", "usulsüz işe almak" ve "devleti zarara uğratmak" suçlamaları yöneltiliyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...