Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PSG'den Ibrahimovic açıklaması

PSG'den Ibrahimovic açıklaması

SPOR Haberleri

Nasser Al-Khelaifi, ''Zlatan gelecek sezonda da bizimle olacak, bu kesin. Ona yapılan eleştirileri haksız buluyorum ve katılmıyorum.

nbsp;Fransa futbolunda son dönemlerin en merak edilen konularının başında, Paris Saint Germain'in yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in transfer konusu geliyor. ''Paris Saint Germain'den ayrılacak'' iddiaları gündemdeki yerini korurken, konu hakkında en yetkili isimden net bir açıklama geldi.


''Le Parisien''e konuşan Paris Saint Germian Başkanı Nasser Al-Khelaifi, İsveçli yıldız ve diğer birkaç önemli isim hakkında önemli açıklamalar yaptı.Nasser Al-Khelaifi, ''Zlatan gelecek sezonda da bizimle olacak, bu kesin. Ona yapılan eleştirileri haksız buluyorum ve katılmıyorum. Onun kulübe ve Fransa futboluna neler kattığını unutmamalıyız. İnsanlar politika ile sporu karıştırıyor. Bu nedenle bizimle olmaya da devam edecek. Aynı şeyleri Pastore ve Cavani için de söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı.Nasser Al-Khelaifi son olarak Laurent Blanc'a da güvendiklerini ve gelecek sezonda onun da takımın başında kalacağını dile getirdi.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...