Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu Artvin'de müjdeyi verdi

Davutoğlu Artvin'de müjdeyi verdi

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Artvin'de AK Parti mitinginde müjdeyi verdi. Davutoğlu Rize-Artvin arası bölgesel havalimanı yapılacağını açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Artvin mitinginde konuştu.Kılıçdaroğlu'nun noterden onaylattığı "bayramlarda emekliye ikramiye" vaadini eleştiren Davutoğlu, "Eskiden 70'li yıllarda fötr siyaseti vardı, şimdi noter siyaseti var. Fötr siyasetinden noter siyasetine" ifadelerini kullandı.Artvinlilere de bazı müjdeler veren Başbakan, kente doğalgaz geleceği ve organize sanayi bölgesi kurulacağını söyledi.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"Bırakın bu öfke kültürünü bırakın bu tarihi siyasete alet etmeleri, bırakın bu soykırım gibi asılsız iddiaları. Kafkasları bir dostluk bölgesi yapalımKılıçdaroğlu bugünlerde bir söz sarf etti. Suriye'den gelenleri en kısa zamanda ülkelerine geri göndereceğiz dedi. Bu bana 1944 yılını hatırlattı. Azeriler Stalin zulmü altındayken Iğdır üzerinden Türkiye'ye geldi. İnönü zihniyeti bu 146 Azeri'yi Ruslara teslim etti, bu kardeşlerimiz teslim edildikleri anda şehit edildi. Bu alnımıza kara bir leke çalmıştır. Şimdi Kılıçdaroğlu Bayırbucak'tan gelen Türkleri zalim Esad'a teslim edeceğiz diyor. nbsp;

Mazlumları zalimlerin eline teslim etmek Türklüğe yakışır mı? Nereden kim gelirse gelsin, biz mazlumlara bağrımızı açtık açmaya devam ediyoruz.Dün Balıkesir'de nbsp;AK Parti 330'u aşamayacak demiş, bütün meselesi bu. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Biz onu aşarız da sen 100'ü bulabilir misin? Bu millet bize 330'u da verir 400'ü de." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...