Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 penaltı kaçıran Bayern Münih elendi

/ Kaynak: DHA
4 penaltı kaçıran Bayern Münih elendi

SPOR Haberleri  / DHA

Sezonu üç kupa ile kapatmayı amaçlayan Bayern Münih, Almanya Kupası yarı finalinde Dortmund'a penaltı atışları sonunda yenilerek elendi.

Bayern, kullandığı dört penaltıyı da kaçırarak bir rekora imza attı. İlk yarıda çok baskılı oynayan Bayern Münih 30'uncu dakikada Lewandowski'nin golü ile 1-0 öne geçti. Dortmund buna 75'inci dakikada Aubomeyang ile cevap verdi ve normal süre 1-1 sonuçlandı. Gol olmayan uzatmanın 108'inci dakikasında Kevin Kampl ikinci sarıdan oyun dışı kalınca Dortmund maçın geri kalan kısmını on kişi oynadı.


İlk penaltıda ayağı kayan Lahm topu dışarı attı. İlkay Dortmund'u öne geçirdi. İkinci penaltıda bu kez Alonso'nun ayağı kaydı ve top yine auta gitti. Kehl'in vuruşu ile Dortmund 2-0 öne geçti. Üçüncü penaltılarda Götze'nin vuruşunu Langerak, Hummel'in vuruşunu Neuer kurtardı. Dördüncü penaltıda Neuer topu üst direğe çarptırınca Dortmund finale yükseldi.


ROBBEN SAKATLANDI
Bayern Münih'te 22 Mart'ta Mönchengladbach maçında sakatlanan Robben ilk kez bu maçın ikinci yarısında oyuna girdi. Ancak sahada 16 dakika kaldıktan sonra baldırında lif atması meydana geldi ve yerini Götze'ye bıraktı. Robben'in gelecek hafta Barcelona ile oynanacak maça yetişmesi zor görünüyor. Uzatmanın son dakikalarında kaleci Langerak ile çarpışan Lewandowski ise maçtan sonra beyin sarsıntısı tanısıyla hastaneye kaldırıldı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...