Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balıkesirspor bir sürprize hazırlanıyor!

Balıkesirspor bir sürprize hazırlanıyor!

SPOR Haberleri

Cihat Arslan'ı teknik direktörlük görevine getiren Balıkesirspor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe'ye sürpriz yapmaya hazırlıyor.

Ligin son 2 haftasında öne geçtiği maçlarda Medicana Sivasspor ve Suat altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'la berabere kalarak kümede kalma şansını şansa bırakan kırmızı beyazlı ekip, bu sezon büyük takımlardan puan alma geleneğini Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor. Süper Lig'de ilk sezonunda evinde Galatasaray'ı 2-0 yenen, yine sahasında Trabzonspor'la 2-2 berabere kalan Balıkesirspor, Ankara'da oynanan maçta ise Beşiktaş'ı elinden kaçırıp 2-2'lik skora razı oldu.
Balıkesirspor, ilk yarıda deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Fenerbahçe karşısında galip gelir ya da berabere kalırsa 4 büyük takımdan da puan almış olacak. Cihat Arslan, "Rakibimize saygı duyuyoruz ancak sahaya galibiyet için çıkacağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...