Yediği helvadan çıkan şey ölümüne sebep olacaktı!

/ Kaynak: AA
Yediği helvadan çıkan şey ölümüne sebep olacaktı!

YAŞAM Haberleri  / AA

Kocaeli'de seyyar satıcıdan aldığı helvayı yemesinin ardından gırtlağına 6 santimetrelik tel takıldığı öne sürülen 71 yaşındaki kişi, hastaneye kaldırıldı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bir kişinin gırtlağına seyyar satıcıdan aldığı helvayı yemesinin ardından saplandığı öne sürülen 6 santimetrelik tel, cerrahi müdahaleyle çıkarıldı.İddiaya göre, Valide Köprü Mahallesi'nde kahvede oturduğu sırada seyyar satıcıdan aldığı helvayı yiyen Ali Osman Kılıç (71), bir süre sonra gırtlağına bir şey saplandığını fark etti. Yutkunmakta güçlük çeken Kılıç, arkadaşları tarafından Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yapılan kontrollerde boğazına 6 santimetre uzunluğunda tel saplandığı tespit edilen Kılıç, daha sonra ameliyata alındı.Gırtlağındaki tel yapılan cerrahi müdahaleyle çıkarılan Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...