Kılıçdaroğlu o sözlerine açıklık getirdi!

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu o sözlerine açıklık getirdi!

Politika Haberleri  / İHA

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'deki Suriyelileri ülkelerine göndereceğim" sözlerine açıklık getirdi.

Partisinin Tekirdağ mitinginde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyelileri ülkelerine göndereceğine dair sözlerini hatırlatarak, "Buradan söylüyorum, iyi duy arkadaş iyi duy. Bir Ortadoğu'ya barışı getireceğiz. Ortadoğu'ya silah göndermeyeceğiz, gıda malzemesi göndereceğiz. Ortadoğuya'da barış gelince de 2 milyon Suriyeliyi de kendi ülkelerine göndereceğiz. Kim kendi topraklarına gitmek istemez? Dedelerinin mezarı, aileleri, mal varlıkları orada" dedi.

BAŞBAKAN'A SESLENDİ

CHP'nin vaatlerini anlatan Kılıçdaroğlu, her projelerinin santim santim hesabının yapıldığını söyledi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na meydan okudu. CHP lideri, "Ben maliyeciyim. 27,5 yıl kamuda çalıştım. Vergi nasıl toplanır, bütçe nasıl yapılır iyi biliyorum. Davutoğlu'na sesleniyorum, benim kaynaklarımı merak ediyorsan, senin televizyonuna çıkalım oturalım tartışalım, millet de görsün. İsterse ona maliye dersi de verebiliriz, biz alçak gönüllüyüz" ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...