Bakan Yıldız, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti

/ Kaynak: İHA
 Bakan Yıldız, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti

Politika Haberleri  / İHA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Kapalıçarşı'da esnaf ziyareti yaptı. Ziyarette Taner Yıldız'a, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve partililer eşlik etti. Tarihi çarşıda esnafı ziyaret eden Bakan Yıldız, vatandaşlarla sohbet edip karanfil dağıttı. Esnaflar ise Bakan Yıldız'ı ellerindeki lokum tabağıyla karşıladı. Davet üzerine bir esnafın dükkanına giren Yıldız, burada vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaret esnasında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. AK Parti'nin yapacağı çok icraat olduğunu belirten Yıldız, ''Bugün de İstanbul'da Kapalı Çarşı esnafıyla birlikte olmam istendi. Son derece coşku ve gözlerinden, hareketlerinden, tavırlarından halkımızın AK Parti iktidarıyla beraber Türkiye'nin istikrarına katkı koymaya hazır şekilde olduğunu görüyoruz. Tabii ki AK Parti'nin bundan sonra da yapacağı, son 13 yıldan beri yaptığı gibi çok fazla icraat, çok fazla iş var. İstikrarın korunması ve bu istikrarın sürdürülebilir oluşuna inanç vatandaşımızda görülüyor. O açıdan son derece keyifli bir şekilde vatandaşımızla buluşuyoruz" dedi.

ANKETLER SORULDU

Bakan Taner Yıldız, AK Parti'nin seçim anketleriyle ilgili sorulan soruyu, "İnşallah özellikle 7 Haziran'a doğru daha da yükselecek. Ben buna inanıyorum. Biz kendimize ifade ettikçe, anlattıkça ve vatandaşımıza her zaman olduğu gibi dürüst davrandıkça bize olan rağbetin daha fazla artacağına inanıyorum. Samimi bir şekilde söylüyorum" şeklinde yanıtladı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...