Roger Federer İstanbul Open'a hızlı başladı

Roger Federer İstanbul Open'a hızlı başladı

SPOR Haberleri

İsviçreli efsane, Jarkko Nieminen'i set vermeden 60 dakikada geçerek çeyrek finale adını yazdırdı

TEB BNP Pariba İstanbul Açık'ta Roger Federer tenis severleri şaşırtmadı ve çeyrek final biletini aldı. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı olan İsviçreli raket bir saat süren maç sonunda Jarkko Nieminen'i 6-2 ve 7-5'lik setlerle mağlup etti. Federer ilk turda Marsel İlhan'ı eleyen Fin tenisçi karşısında özellikle birinci sette adeta şov yaptı. İlk sette oyun 5-1 devam ederken tribünlerden, "Biraz yavaş Federer" sesleri yükseldi. İsviçreli efsane zorlanmadığı ilk seti sadece 20 dakikada 6-2 önde bitirerek 1-0 öne geçti. İkinci sette ise Nieminen çok daha çetin bir mücadele ortaya koydu. 5-5'e kadar iki oyuncu da servislerini kırdırmadı. 11. oyunda rakibinin servisini kırmayı başaran Federer, son oyunu da alarak seti 7-5, karşılaşmayı da 2-0 galip bitirerek adını çeyrek finale yazdırdı. Karşılaşma sonunda tribünlere giderek imza dağıtan Federer için büyük bir coşku yaşandı. İsviçreli tenisçi yağmurun başlaması üzerine güçlükle soyunma odasına gidebildi. nbsp;

Rakibi Traver

Roger Federer kolay geçen ilk maçının ardından yarın İspanyol Daniel Gimeno-Traver ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecek. Koza Sports Arena'daki mücadele saat 13.00'te başlayacak.
Egzos kokusu
Karşılaşma esnasında Koza Sports Arena'nın çevresinde bulunan iş makinelerinden gelen egzos kokusu organizasyona gölge düşürdü. Tribünlerin ve sporcuların kokudan etkilendikleri görüldü.

İstanbul'u gezecek

İsviçreli tenisçi nbsp;maç sonu yaptığı açıklamada yarın (bugün) izinli olduğunu belirterek, İstanbul'u gezeceğini söyledi. Federer, "Tarihi yerleri görmek için sabırsızlanıyorum" dedi.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...