Fenerbahçe camiası isyan bayrağını çekti

Fenerbahçe camiası isyan bayrağını çekti

SPOR Haberleri

Saldırılardan bıkan Fenerbahçeli futbolcular büyük tepki gösterirken, taraftardan tam destek geldi

Önce Trabzon'daki silahlı saldırı, ardından Ankara şubesi ve son olarak Bursa'da polis korumasına rağmen yapılan hücum! Gün geçmiyor ki, Fenerbahçe'ye bir saldırı olmasın. Bursa'daki olayların ardından emniyetin sorumluları bulmak yerine "Saldırı yok" açıklaması yapması Fenerbahçeli oyuncuların zaten gergin olan sinirlerinin boşalmasına neden olurken, "Yetkililer neyi bekliyor, artık can güvenliğimiz tehlikede, illa birimizin ölmesi mi gerekiyor" tepkisini de beraberinde getirdi. Yaşananlar Fenerbahçe camiasının isyanına sebep olurken, taraftarların da sabrı taştı.
Siz yoksanız biz varız
Emniyet yetkililerine çağrıda bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, "Ya siz koruyun ya da biz takımımızı canımız pahasına korumasını biliriz" ifadesini kullandı. Taraftar sitesi 12 numara "Sabrımız tükenmiştir" başlığıyla yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe sahipsiz değildir. Emniyet takımımızı koruyamıyorsa, sorumlular cezalandırılamıyorsa bunu deklare edin ki; takımımızı canımız pahasına biz koruyalım, sorumlularla bizler hesaplaşalım. Büyük Fenerbahçe Taraftarı, takımını korumak ve sorumlulardan hesap sormak için can atmaktadır" vurgusunu yaptı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...