Fenerbahçe'nin eli yine boş kaldı

Fenerbahçe'nin eli yine boş kaldı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi Kenan Evren Lisesi'yle ilgili temaslarda bulunmak için Milli Eğitim Bakanlığı'na ziyarette bulundu.

Fenerbahçe yönetimi tüm müeyyidelerini yerine getirmesine rağmen halen teslim alamadığı Kenan Evren Lisesi'yle ilgili temaslarda bulunmak için Milli Eğitim Bakanlığı'na ziyarette bulundu. Başkan Aziz Yıldırım, Genel Sekreter Mahmut Uslu, asbaşkanlar Mithat Yenigün, Nihat Özbağı ve Şekip Mosturoğlu'ndan oluşan heyet Bakan Nabi Avcı'yla bir araya geldi. Ancak büyük umutlarla Ankara'ya giden sarı-lacivertliler, beklemedikleri bir cevapla şoke oldu. Bakan Nabi Avcı, Fenerbahçe'nin almak için karşılığında 60 milyon liralık bir harcamayla 3 okul, 1 spor salonu yaptırdığı okulu teslim edemeyeceklerini belirtti.
Resmi sitede bilgi yok
Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinde Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı ziyaret hakkında herhangi bir bilginin olmaması dikkat çekti. Sarı-lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin arazisini almak için yıllardır uğraşıyor. Fenerbahçe yönetimi, buraya dev bir alışveriş merkezi yapmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...