Memphis kazandı, sırada o takım var!

Memphis kazandı, sırada o takım var!

SPOR Haberleri

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA Batı Konferansı 1. tur beşinci maçında Memphis Grizzlies ile Portland Trail Blazers karşı karşıya geldi.

FedExForum'da oynanan karşılaşmada parkeden galibiyet ile ayrılan taraf 99-93'lük skor ile Memphis Grizzlies oldu ve adını ikinci tura yazdırarak bu turda Golden State Warriors'ın rakibi oldu.Memphis Grizzlies cephesinde Marc Gasol 26 sayı ve 14 ribaunt ile galibiyette büyük bir rol oynarken; Courtney Lee 20 sayıyla, Zach Randolph 16 sayıyla, Jeff Green 10 sayıyla İspanyol oyuncuya destek verdi.


Portland Trail Blazers'ta ise C.J. McCollum'un 33 sayı 3 ribaund 3 asistlik performansı mağlubiyete engel olamadı. Öte yandan Damian Lillard 22 sayıyla, LaMarcus Aldridge ise 14 sayı ve 9 ribaunt ile oynadı.Alınan bu sonucun ardından Portland Trail Blazers, play-off'a ilk turda veda ederken; Memphis Grizzlies ise ikinci turda Golden State Warriors'ın rakibi oldu.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...